| 0744 384 393 | office@azzarapellegrini.ro

Povestea AZZARA by Pellegrini

azzara_by_pellegrini

Brandul Azzara a fost creat in anul 2004 de catre designerul Mirela Pellegrini. Inceputurile Azzara au fost marcate de colaborarea cu prea bine cunoscuta Zina Dumitrecu, care a adaugat o nota personala de eleganta primelor colectii Azzara. Incepand cu 2009, designerul Mirela Pellegrini a preluat managementul si partea de creatie Azzara, trecand la o noua etapa a dezvoltarii brandului. In anul 2018 brandul Azzara a devenit Azzara Pellegrini pentru o mai clara identificare cu fondatorul si designerul acestui brand.Colectiile recente exprima peronalitatea designerului, creativitate, eleganta, feminitate si pasiune. Creatiile Azzara Pellegrini sunt recunoscute pentru originalitatea designului, calitatea tesaturilor folosite si pentru serviciile premium oferite clientelor.

Mirela Pellegrni

Founder & Designer
Prin activitatea sa, Mirela Pellegrini este un exemplu de designer care trece dincolo de tendintele dictate de marile case de moda si pune accentul pe personalitatea si stilul fiecarei femei care ii solicita serviciile. Creatoarea considera ca stilul personal este dat de atitudine, de eleganta pe care o emana fiecare femeie. O femeie cu stil este este o femeie care, in primul rand, se cunoaste foarte bine pe sine, isi cunoaste calitatile si defectele.

In realizarea colectiilor sale, Mirela porneste, de regula, de la o tema data, iar inspiratia se naste din frumusetea artei sau a sentimentelor. „Inspiratia poate sa fie o culoare (cum a fost cazul colectie La Vie en Rose), o melodie (colectia Rondo Veneziano), un tablou, dar ea poate veni si din simturi”.

Tesaturile cu care prefera sa lucreze sunt cele fine, naturale, dar si broderiile. Sunt tesaturi premium, dar ele garanteaza o creatie impecabila, brandul Azzara  Pellegrini nefacand rabat de la calitate.

Descopera colectiile AZZARA

12
Scroll To Top
Acest site foloseste cookies.